Kennisplatform asbest
gerelateerde case
Asbestfeiten; een perspectief op de asbestketen

Asbestfeiten; een perspectief op de asbestketen

Sinds de eerste druk van Asbestfeiten in 2009 is de asbestmarkt nog steeds volop in beweging. Met alle belangrijke ontwikkelingen in wet- en regelgeving in de afgelopen jaren, is het hoog tijd voor dit nieuwe boek: Asbestfeiten; een perspectief op de asbestketen.

Kennisdeling

SGS Search presenteert: het Asbestfeiten Magazine, special edition

Het zal u niet ontgaan zijn: de asbestmarkt is volop in beweging. Zo geldt sinds 1 januari van dit jaar een lagere grenswaarde voor amfibole asbest. Wat is de impact van strengere regels en controle op saneerders? En leidt het tot hogere kosten voor eigenaren? Wat vindt men van het (verplichte) gebruik van het LAVS? En hoe staat het met de kennis binnen handhavende instanties om een inventarisatierapport te beoordelen? U leest het in deze special edition van het Asbestfeiten Magazine.

SGS Search wil de asbestketen inzicht geven in de kansen en knelpunten op het gebied van asbest. Daarom onderzoeken we jaarlijks de stand van zaken onder asbestsaneerders, woningcorporaties, gemeentelijke handhavers/RUD’s, bedrijven uit de industriële sector en uit de installatiebranche. Dit jaar zoomen we in op het vernieuwde asbestdossier en alle recente wijzigingen in wet- en regelgeving. Zo krijgt de lezer inzicht in hoe de diverse ketenpartijen omgaan met de veranderingen. Nieuwsgierig naar de resultaten? Het Asbestfeiten Magazine is gratis beschikbaar, óók online.

Theorie én praktijk

In het Asbestfeiten Magazine presenteren we de uitkomsten met interviews, praktijkcases en verrassende beelden. Juist door deze combinatie van theorie, praktijk én een mooi inkijkje in de visie van de beleidsmaker en van de ‘man in het veld’, krijgt u een goed beeld van hoe de asbestmarkt reageert op de recente ontwikkelingen. We hopen dat het magazine velen inspireert om samen weer een stap te zetten op weg naar een asbestveilig Nederland.

Download het Asbestfeiten Magazine.

Banner Asbestfeiten Magazine

Vragen?

Heeft u nog vragen naar aanleiding van de resultaten of het magazine? Neem dan gerust contact met ons op via telefoonnummer 088 - 214 66 00 of asbest@sgssearch.nl.

Udo Waltman

10 juli 2017 › 5030 x bekeken