Kennisplatform asbest

Privacy statement

In het online privacybeleid van het portaal asbest van SGS Search Ingenieursbureau B.V. beschrijven we welke informatie we met deze website verzamelen en hoe we met die informatie omgaan.

 

Verzamelen en gebruik van persoonlijke informatie

De enige informatie die we met deze website verzamelen is wat u vrijwillig en op eigen aangeven aan ons doorgeeft. We verzamelen en gebruiken deze informatie als volgt:

 

Server logs

Server logs bewaren data die niet tot personen zijn te herleiden, zoals de tijd en datum van het bezoek aan onze website, de browser en het besturingssysteem dat u gebruikt, het IP adres of de domeinnaam van de ISP van de gebruiker, en de URL van waaruit naar onze website verwezen werd. Deze informatie gebruiken we om ons systeem te verbeteren, en de content te optimaliseren voor de systemen die gebruikt worden.

 

Hyperlinks naar andere websites

Onze site bevat links naar websites van andere organisaties. We slaan de kliks van onze bezoekers naar andere sites niet op. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van externe websites.

 

Aanvaarding van het online privacybeleid van het portaal asbest van SGS Search Ingenieursbureau B.V.

Door deze website te gebruiken, gaat u akkoord met het online privacybeleid van het portaal asbest van SGS Search Ingenieursbureau B.V.. Als u hiermee niet akkoord gaat, verzoeken we u deze site niet te bezoeken. We kunnen het beleid zonder aankondiging wijzigen. Veranderingen zullen we hier aankondigen.