Kennisplatform asbest
gerelateerde case
Asbestfeiten; een perspectief op de asbestketen

Asbestfeiten; een perspectief op de asbestketen

Sinds de eerste druk van Asbestfeiten in 2009 is de asbestmarkt nog steeds volop in beweging. Met alle belangrijke ontwikkelingen in wet- en regelgeving in de afgelopen jaren, is het hoog tijd voor dit nieuwe boek: Asbestfeiten; een perspectief op de asbestketen.

Bodemonderzoek en saneringsbegeleiding - Het nut van grondige analyse

Bouw- of milieuvergunning moeten altijd gepaard gaan met een grondig bodemonderzoek. Dat is werk voor een specialist

 

In Nederland leven, werken en recreëren veel mensen op een vierkante kilometer. We dienen dan ook uiterst zorgvuldig met onze bodem en het grondwater om te gaan. De wet ziet daarop toe en stelt dat een aanvraag van een bouw- of milieuvergunning altijd gepaard moet gaan met een grondig bodemonderzoek. Een onderzoek naar de aard en de ernst van eventuele verontreinigingen, zodat vervolgens zo nodig bodemsanering kan plaatsvinden. Een intensief en gecompliceerd traject, waarbij ervaring en deskundigheid van groot belang zijn. Dat is werk voor een specialist. Search neemt u álle bodemzorgen uit handen.

Vraag informatie aan over Search diensten.

Informeer vrijblijvend naar onze diensten.

Voor alle zekerheid

Als aannemer wilt u geen enkel risico nemen en precies weten waar u aan toe bent. Search verricht voor u bodem- en grondwateronderzoek. We schrijven een helder saneringsplan en overleggen een duidelijke kostenraming. Zo weet u precies waar u aan toe bent, wat betreft noodzakelijke werkzaamheden én financiën. We garanderen u het juiste aantal boringen en analyses, zodat u exact aan de wettelijke richtlijnen voldoet. En u bent verzekerd van praktische, heldere rapporten met gerichte conclusies in duidelijke taal. Voor alle zekerheid.

Specifieke diensten

Onder de categorie bodemonderzoek en saneringsbegeleiding vallen de volgende specifieke diensten: