Kennisplatform asbest

Asbestfeiten; een perspectief op de asbestketen

Sinds de eerste druk van Asbestfeiten in 2009 is de asbestmarkt nog steeds volop in beweging. Met alle belangrijke ontwikkelingen in wet- en regelgeving in de afgelopen jaren, is het hoog tijd voor dit nieuwe boek: Asbestfeiten; een perspectief op de asbestketen.

Uitgever: SGS Search Groep
Jaar van uitgave: 2017

In Asbestfeiten; een perspectief op de asbestketen, worden alle fasen in de asbestketen stap voor stap doorlopen. Van de inventarisatie tot het afvoeren van asbesthoudend materiaal. Wie speelt welke rol en met welke wetten en regels moet u rekening houden? De feiten worden in dit boek aangevuld met prikkelende praktijkcases en inspirerende interviews met betrokkenen uit alle hoeken van de markt.

Asbestfeiten; een perspectief op de asbestketen is een praktisch naslagwerk voor handhavers en opdrachtgevers, zoals woningcorporaties, vastgoedeigenaren en industrie. En door het volledige proces en de taken en verantwoordelijkheden van alle betrokken partijen overzichtelijk in kaart te brengen, is het boek leesvoer voor iedereen die (beroepsmatig) met asbest te maken heeft.

U kunt het boek hier bestellen. Het boek kost € 19,95 exclusief BTW en verzendkosten. Liever een digitale versie? Via het bestelformulier is het boek ook gratis te downloaden